Nieuwsberichten

FEBO/VERCOM Toernooi 4vs4

In navolging van het succes van vorig jaar zullen wij in mei opnieuw het 4vs4 toernooi gaan organiseren. Selectieteams uit de Zaanstreek zijn uitgenodigd voor dit FEBO/VERCOM toernooi en zullen tijdens dit toernooi gaan strijden om de titel ‘Zaans Kampioen 4vs4’

Datum: 28 mei 2016
Complex WSV1930
Middenlijn 1
1531 LZ Wormer

Wij organiseren dit unieke evenement 4vs4 om de beste voetballers van de Zaanstreek in hun leeftijdscategorie tegen elkaar te laten strijden in de kleine ruimtes. De WSV1930 Voetbalschool stimuleert voetbal in de kleine ruimtes juist om de techniek, de vele balcontacten en de handelingssnelheid te bevorderen. De beweging met en zonder een bal creëren de keuzes van het voetbal. De snelheid van de aannames, het wegdraaien van een tegenstander, de snelle combinaties en de 1 tegen 1 vorm zullen veel succesmomenten en spektakel op gaan leveren.

Uiteraard kunnen de aangeschreven verenigingen dit toernooi ook gebruiken als meetmoment om de selecties voor het nieuwe seizoen samen te stellen.

Uitgenodigd zullen worden de selectie- of talenten teams (min 5 - max 8 spelers per team);
F1 pupillen
E1 pupillen
D1 pupillen
C1 junioren
B1 junioren

Inmiddels hebben er al teams ingeschreven van Jonger Oranje, Hellas Sport, Sporting Krommenie, SVA, Hercules en Fortuna Wormerveer.

De spelregels en het programma volgen begin mei 2016.

Mocht u meer informatie wensen omtrent dit toernooi neem dan s.v.p. even contact met ons op.

 

flyer zaans kampioenschap 2016

Copyright © 2023. WSV 1930 Voetbalschool
Website designed by Erwin Loman - Lomanweb