Nieuwsberichten

Veld 4vs4

veldingdeling 4x4

Programma

Klik op het PDF-logo voor het digitaal programmaboekje.

pdf icoon

FEBO/VERCOM Toernooi 4vs4

In navolging van het succes van vorig jaar zullen wij in mei opnieuw het 4vs4 toernooi gaan organiseren. Selectieteams uit de Zaanstreek zijn uitgenodigd voor dit FEBO/VERCOM toernooi en zullen tijdens dit toernooi gaan strijden om de titel ‘Zaans Kampioen 4vs4’

Datum: 28 mei 2016
Complex WSV1930
Middenlijn 1
1531 LZ Wormer

Wij organiseren dit unieke evenement 4vs4 om de beste voetballers van de Zaanstreek in hun leeftijdscategorie tegen elkaar te laten strijden in de kleine ruimtes. De WSV1930 Voetbalschool stimuleert voetbal in de kleine ruimtes juist om de techniek, de vele balcontacten en de handelingssnelheid te bevorderen. De beweging met en zonder een bal creëren de keuzes van het voetbal. De snelheid van de aannames, het wegdraaien van een tegenstander, de snelle combinaties en de 1 tegen 1 vorm zullen veel succesmomenten en spektakel op gaan leveren.

Uiteraard kunnen de aangeschreven verenigingen dit toernooi ook gebruiken als meetmoment om de selecties voor het nieuwe seizoen samen te stellen.

Uitgenodigd zullen worden de selectie- of talenten teams (min 5 - max 8 spelers per team);
F1 pupillen
E1 pupillen
D1 pupillen
C1 junioren
B1 junioren

Inmiddels hebben er al teams ingeschreven van Jonger Oranje, Hellas Sport, Sporting Krommenie, SVA, Hercules en Fortuna Wormerveer.

De spelregels en het programma volgen begin mei 2016.

Mocht u meer informatie wensen omtrent dit toernooi neem dan s.v.p. even contact met ons op.

 

flyer zaans kampioenschap 2016

Zaanse Kampioenen WSV1930 Voetbalschool

Zaterdag 13 juni jl. werd vanuit de WSV1930 Voetbalschool de kick off gegeven voor het eerste Zaans Kampioenschap 4vs4 FEBO/Vercom toernooi. Een mooi toernooi voor de talenten van de Zaanstreek.
De spelers van Sporting Krommenie, SVA, Hellas Sport, Fortuna Wormerveer en Jonger Oranje waren uitgenodigd voor dit toernooi en met deze clubs waren we in staat om een mooi programma voor alle afdelingen op te stellen.

In de ochtend waren de velden gereserveerd voor de jongere jeugd. Omdat er veel teams op 1 veld stonden was een goede organisatie erg belangrijk. In totaal zouden er over de hele dag 144 wedstrijden gespeeld worden dus dat vergde een strakke structuur. Daarom hadden we op elk 4vs4-veldje een steward ingedeeld zodat de juiste teams op tijd op het juiste veld zouden staan. Om precies 08.30 klonk de fluit en waren de eerste 16 teams, evenzoveel leiders, 8 stewards en de 8 scheidsrechters klaar om de wedstrijd aan te laten vangen, het toernooi ging van start. Het werden spannende duels! De spelers moesten kort op elkaar in de kleine ruimtes met de hun aangeleerde technieken in samenspel met hun medespelers het doel trachten te vinden. Alle aanwezige ouders kregen een mooi schouwspel te zien van de diverse acties op de grasmat. En al deze duels leverden de volgende kampioenen op:


F-categorie Fortuna Wormerveer
P1110093

 

E-categorie Jonger Oranje
P1110101

 

D-categorie Jonger Oranje
P1110083

 

Het middagprogramma startte om 13.00 uur. Wederom 3 afdelingen maar nu de A, B en C. In deze categorie ging het er een stuk harder en competitiever aan toe. De diverse krachtmetingen op het veld, de bravoure en dat in combinatie met windkracht 6 zorgde voor veel activiteit en spektakel. En naarmate de titel ‘’Zaans Kampioen’’ meer in zicht kwam hoe heftiger soms de confrontatie tussen de 2 teams werd. Die beker (met de oren!!) moest mee naar huis! Uiteindelijk mochten na de finalerondes de volgende teams zich dan ook echt ‘Zaans Kampioen’ noemen:

C-junioren Fortuna Wormerveer
P1110212

 

B-junioren Hellas Sport

P1110170

 

 
A-junioren WSV1930
P1110187

 

Maar niet alleen de nummers 1 gingen met een prijs naar huis. Voor alle spelers lagen er nog leuke FEBO-tasjes met daarin FEBO keycords, stickers, tattoos en een mooie Vercom bidon in de kleedkamers klaar.

Voor de WSV1930 Voetbalschool was dit unieke toernooi organiseren een behoorlijke uitdaging. Echter met de hulp van veel betrokken WSV-ers hebben we een uitdagend toernooi weten neer te zetten. Na deze geslaagde dag kregen we zoveel leuke complimenten dat we niet anders kunnen constateren dan dat ook dit toernooi een geslaagd evenement was uit de koker van de WSV1930 Voetbalschool. Wij danken de deelnemende verenigingen hartelijk voor hun deelname en zien er naar uit dit volgend seizoen weer te mogen organiseren en hopen dan nog meer Zaans clubs te mogen verwelkomen!

Er staan leuke foto’s in het fotoalbum! Neem gerust een kijkje!

Klik op de button voor de uitslagen en eindstanden.

uitslagen

Zaans Kampioenschap 4vs4 voor talenten.

De WSV1930 Voetbalschool geeft dit jaar het startschot voor een jaarlijks terugkerend 4vs4 toernooi. Selectieteams uit de Zaanstreek zijn uitgenodigd voor dit FEBO/VERCOM toernooi en zullen tijdens dit toernooi gaan strijden om de titel 'Zaans Kampioen 4vs4'.
Op zaterdag 13 juni zullen de volgende selectie of talententeams aanwezig zijn.
F1 pupillen, E1 pupillen, D1 pupillen, C1 junioren, B1 junioren en A1 junioren.
De selectie of talenten van deze teams worden samengesteld door de hoofdtrainers.

Een team bestaat uit max 8 spelers, zonder keeper.
WSV1930 heeft als voordeel om per afdeling twee teams in te delen, met uitzondering van de F1.

De deelnemende clubs zijn:
Fortuna Wormerveer- SVA- Hellas Sport- Sporting Krommenie-WSV1930.
Omdat het echt een talententoernooi is en we de uitdaging voor de spelers extra groot willen maken zullen de talenten van Jonger Oranje in alle afdelingen een team afvaardigen. Uiteraard zal dit zinderende duels op leveren voor alle deelnemers.

Wij organiseren dit unieke evenement 4vs4 om de beste voetballers van de Zaanstreek in hun leeftijdscategorie tegen elkaar te laten strijden in de kleine ruimtes. De WSV1930 Voetbalschool stimuleert voetbal in de kleine ruimtes juist om de techniek, de vele balcontacten en de handelingssnelheid te bevorderen. De beweging met en zonder een bal creëren de keuzes van het voetbal, de snelheid van de aannames, het wegdraaien van een tegenstander, de snelle combinaties en de 1 tegen 1 vorm zullen veel succesmomenten en spektakel op gaan leveren.

Dat we hiermee vanuit de WSV1930 Voetbalschool een toernooi op gaan zetten waar talent zijn beste beentje kan voor zetten zijn ook de BVO's niet ongemerkt voorbijgegaan. We zijn erg verheugd om te kunnen melden dat we inmiddels ook de toezegging hebben ontvangen van aanwezigheid van meerdere scouts van zowel Ajax, AZ als FC Volendam. En daar zijn we natuurlijk super trots op!

Michel Dekker
Claudia Gosman
WSV1930 Voetbalschool

20150520 affiche zaans kampioenschap2

4vs4 FEBO/Vercom toernooi

Nog minder dan 2 weken te gaan en dan zal het spreekwoordelijke startschot worden gegeven voor het 4vs4 FEBO/Vercom toernooi waarin de talententeams mogen gaan strijden om de titel ‘Zaans Kampioen’. Onder de knop lees meer is het programmaboekje te downloaden. We hebben een druk programma dus wees voorbereid en lees het programma svp goed door!

Klik op het PDF-logo voor het digitaal programmaboekje.
pdf icoon

Onderstaand kunt u de indelingen vinden voor de spelers die geselecteerd zijn voor dit unieke evenement;


F team 1

Kevin Jansen Hendriks
Omay Ozguner
Tygo Smit
Yessin Visser
Merijn Groot
Jort Hooijschuur
Marijn Kolk
Kenzo Binken

E team 1
Huub Heinen
Alexander Dok
Sem Hofman
Thomas Butter
Sjoerd Dekker
Jayden Veldema
Morris Heide

E team 2
Sem Schillemans
Sebastiaan Bank
Tayfun Anli
Diego de la Inglesia Alonso
Viggo van der Snoek
Matthias Kindt

D team 1
Daan van Putten
Tom Vredevoort
Julian Gosman
Jochem de Jong
Ryan Willems
Dylan Mehrzad

D team 2
Lucas Zwaan
Amber Kerssens
Gioiello Messedaglia
Ryan Kwantes
Jacob Jan Bruin
Fabio Vitto

C team 1
Jordy Vrooland
Lenny van der Laan
Luuk Mol
Marijn Duijn
Niels Hoekzema
Niels Kosterman

C team 2
Hidde Meijer
Ivar Bults
Jim Zuydam
Mitchell Gosman
Monne Dekker
Pieter Stommel
Tycho Sierhuis

B team 1
Liam Nieuwenhuijs
Sam de Vries
Hidde Snijders
Justin Rey Tjaarda
Aron Veenis
Nick van der Heide

B team 2
Merlijn Hersche
Thomas Hand
Jack Ketema
Joeri Luttik
Ruben de Jong
Tom Commandeur
Yoran Hoek

A team 1
Omar Bruning
Jair Zijp
Indy Veldt
Mesut Ozden
Nino Rooyen
Job Klappe

A team 2
Brian de Ruiter
Kjell Hollander
Lars Hoekzema
Maikel Spaan
Ties Molenaar
Jesse Buffing
Tim Botman

Veld 4vs4

veld 4vs4

Copyright © 2023. WSV 1930 Voetbalschool
Website designed by Erwin Loman - Lomanweb