• slider_1.jpg
  • slider_2.jpg
  • slider_3.jpg
  • slider_4.jpg
  • slider_5.jpg
  • slider_6.jpg

Waarom WSV1930 Voetbalschool? Het mooie iedereen is welkom!

20200806 voetbalschoolWaarom WSV1930 Voetbalschool, het mooie iedereen is welkom!
Die vraag krijgen veel van onze trouwe deelnemers in aanloop naar een nieuwe voetbalmodule. Deze gaan weer starten op vrijdag 21 augustus en iedereen kan meedoen, je hoeft dus niet perse lid te zijn van WSV1930. Altijd gaat het dan om geïnteresseerden die nog nooit bij ons een hele voetbalmodule hebben meegedaan. Voor die nieuwsgierige voetballiefhebbers zetten we het even onder elkaar.

Ervaring  De WSV1930 voetbalschool is gestart in 2013 Dat betekent dat we al meer dan 7 jaar ervaring hebben. 7 jaar altijd met leuke en gevarieerde groepen, een hoge waardering en veel plezier! Onze voetbalschool is gelegen op het WSV 1930 sportcomplex. Een fantastische accommodatie met mogelijkheid om ook indoor te voetballen. Deze worden ook verweven in onze voetbaltrainingen. 
Voetbal Academy Keuze in Voetbal. We zijn gespecialiseerd in het maken van voetbaltrainingen en maken animaties ook in 3D. Onze Voetbal Academy is een totaal voetbal platform voor clubs en trainers. Bij onze voetbalschool maken we gebruik van voetbaltrainingen op maatwerk.
Kleine groepen  Wij houden de groepsgrootte klein omdat teveel spelers het leerproces aantast in kwaliteit. We maken een nauwkeurige indeling qua leeftijd en passend niveau. Ook blijven we deelnemers toetsen en volgen in hun leerproces. Wij selecteren geen spelers, iedereen van 6 t/m 15 jaar is welkom en kan deelnemen.
Betaalbaar  Omdat we met modules van 10 intensieve trainingen werken van € 75 blijft deze extra techniektraining betaalbaar. Onze techniektraining is een toevoeging aan de reguliere clubtraining. Ook zijn er altijd proeftrainingen begin van een nieuwe module.
Voor beginners, aankomende talenten en toppers! Wij leren spelers meer technische voetbaltrainingen, waardoor het spel steeds leuker gaat worden, ongeacht niveau. Dat loopt zeer uiteen. Van beginnend dribbelen tot aan onze Skills Athletic voetbaltrainingen. Kosten van de Skills Athletic voetbaltrainingen zijn € 99.
Keepers  De keeperscursus worden volgens onze eigen visie gegeven waarbij invloeden van diverse methodieken samen komen. De trainingen hebben zowel technische, tactische als fysieke onderdelen, die gedurende de gehele cursus in combinatie met elkaar aan de orde komen. Het trainingsprogramma is op leeftijd ontwikkeld en ook hier werken we met uitdagende innovaties.
Innovatie Trainen met de nieuwste materialen en de laatste inzichten m.b.t. het leerproces. Smartgoals, Minisoccerbal, Goalshot, Soccerwave, Skillsrebounders, etc. Materialen die bij menig BVO nog op het verlanglijstje staan. Daarnaast zijn wij gestart met cognitieve trainingsvormen, waardoor spelers sneller ontwikkelen.
Voetbalclinics & evenementen We hebben ervaring in het geven van grote voetbalevenementen (wij organiseerden 3 jaar lang vanuit onze voetbalschool het zaans kampioenschap 4v4) en organiseren elk jaar diverse voetbalclinics.

Voor meer informatie of interesse in onze voetbalschool ga naar www.wsv1930voetbalschool.nl

20200806 voetbalschool