• slider_1.jpg
  • slider_2.jpg
  • slider_3.jpg
  • slider_4.jpg
  • slider_5.jpg
  • slider_6.jpg

Voetbal Skills Athletic bij WSV1930 Voetbalschool

20181219 skills voetbal athleticKracht
Wendbaarheid
Snelheid
Techniek
Uithoudingsvermogen
Fun- elementen

In deze voetbaltrainingen leren we spelers te bewegen om nog meer uit je zelf te halen.
Voetbal Skills Athletic module bestaat uit , kracht, behendigheid, snelheid, techniek, uithoudingsvermogen en veel fun elementen. De Voetbal Skills Athletic daagt je uit om op een leuke en plezierige wijze te bewegen. Zo is een veelzijdig motorische ontwikkeling belangrijk voor je fitheid en sportieve prestaties.

De diversiteit en maatwerk van deze voetbaltrainingen zijn uniek omdat we werken met onze Smartgoals, Goalshot, Tocball, Minisoccerbal, Soccerwave en Rebounders. Deze voetbalinnovaties worden ingezet om veel oefeningen te doen met de bal. Deze oefeningen worden afgewisseld met kracht, uithoudingsvermogen en stabilteitsoefeningen.
Hierbij gebruiken we de volgende trainingsmaterialen.
Bosu ball, rope, parachute, weerstand elastiek, weerstandsbanden, stabiliteits wiel, voetbalhorden, loopladder, springtouw, polybox, opdrukstang en Medicine ball.

Ook zullen we de 1v1 partijvormen niet vergeten en zullen we de spelers/sters flink testen op hun uithoudingsvermogen deze kunnen we monitoren door onze SmartGoals sprint frames en deze gegevens worden opgeslagen op onze Smartapp.

De Voetbal Skills Athletic starten weer in maart. Wij verzorgen deze trainingen in kleine groepjes en doen op aanvraag ook team trainingen. Wilt u meer informatie stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik op onderstaande afbeelding voor een filmpje.
20181219 skills voetbal athletic